Du er her

Print Friendly, PDF & Email

Mærkedage

 

 

 

85 års fødselsdag i Lundeborg den 31. december 2019

Tirsdag den 31. december 2019 kan Carl Knudsen fejre denne dag.
Carl er jo et kendt ansigt i Raceduesporten, hvor han har deltaget på alle mulige fronter, han har jo også været kendt for sine kvikke reblikker, men også en meget aktiv udstiller gennem årene, såvel lokalt som nationalt, med fine resultater i flere racer og ikke mindst med sine Perlede Danske Skader. Det bør også nævnes, at Carl i Stænkede Benbefjerede har opnået guldmedalje, som ikke mange har opnået de sidste 50 år.
Gode ven, her fra Fasanvej sendes de bedste ønsker for fremtiden, med forhåbentlig mange gode timer fremover, samtidig et hjertelig tillykke fra Nyborg og Omegns Racedueklub, med tak for dit flittige fremmøde såvel til medlemsmøder som til vores lokaludstillinger.

PKV. Verner Larsen

 

Carl Knudsen fylder 85 år den 31. december 2019

Specialklubben for Danske Tumlinger iler med et hjerteligt tillykke til Carl Knudsen, der har været en af de bærende kræfter i Specialen i rigtigt mange år. Carl har medlemsnummer 7, og han sad i Specialens bestyrelse i en årrække som klubbens kasserer.
Fødselaren er kendt for sit opdræt af flere varieteter af vores nationaldue, ikke mindst de perlede Skader, men også med malerpenslen formår Carl at vise smukke Danske. Gennem årene har Carl ligeledes ledsaget flere indlæg i Tumleren med gode stregtegninger for at understrege sine synspunkter, altid og også i mange andre sammenhænge, krydret med en stor portion sydfynsk lune.

Carl, vi kipper med Dannebrog, og ønsker dig alt godt for dagen og fremtiden. 

For Specialklubben for Danske Tumlinger
Jens Erik Rasmussen